صنعت نفت ایران
1404/4/13
Friday
آرشیو اخبار صنعت نفت

رشد اقتصادی با جذب سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ۱۴۰۴/۰۱/۲۶


به گزارش اویل اینداستری به نقل از شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا دهقان ناصرآبادی به اهمیت جذب سرمایه‌گذاری در حوزه بالادست نفت و گاز اشاره و اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال جدید را سال سرمایه‌گذاری برای تولید معرفی کرده‌اند، به همین منظور وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران رویدادی با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برگزار می‌کنند که می‌تواند تأثیر قابل توجهی در افزایش تولید و جلوگیری از هدررفت گازهای همراه که عامل آلودگی هواست، داشته باشد.

وی افزود: با معرفی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف صنعت نفت و گاز و صنایع بالادستی وارد می‌شوند و این موضوع به افزایش تولید کمک می‌کند. در نتیجه افزون بر جبران ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی، شاهد رشد اقتصادی قابل توجهی خواهیم بود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگر با برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسی در حوزه بالادست نفت و گاز پیش برویم، می‌توانیم زمینه‌های مناسبی را برای جذب سرمایه‌گذاری به خصوص در زمینه صنعت نفت و گاز فراهم کنیم. برگزاری این رویداد گامی مؤثر در سال سرمایه‌گذاری برای تولید است که نقش مهمی در رشد اقتصادی کشور ایفا می‌کند.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved