صنعت نفت ایران
1404/10/18
Thursday
آرشیو اخبار صنعت نفت

مبارزه با قاچاق سوخت باید از سرمنشأهای اصلی آغاز شود ۱۴۰۴/۱۰/۱۶


به گزارش اویل اینداستری به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در نشستی با حضور رؤسا و نمایندگان دستگاه‌های مسئول با محور نتایج و دستاوردهای نشست سال گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: مبارزه با قاچاق سوخت زمانی مؤثر واقع می‌شود که با منشأ و مبدأ وقوع تخلف برخورد صورت گیرد.

وی افزود: برخورد با فعالان خرد این عرصه نه‌تنها مشکل را رفع نمی‌کند، بلکه می‌تواند تنش‌های اجتماعی نیز ایجاد کند. باید با عوامل اولیه و سرمنشأهای اصلی، فارغ از هر نوع وابستگی آنها برخورد شود و اتفاقاً برخورد با کسانی که از داخل سیستم در خروج سوخت از زنجیره توزیع رسمی مداخله دارند، باید جدی‌تر باشد.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه با توجه به پیشرفت‌ها در عرصه فناوری و تجهیزات، رصد دقیق میزان تولید، توزیع و مصرف کاملاً ممکن است و طراحی و عملیاتی کردن یک ساختار مناسب، مؤثرترین راه برای مدیریت مصرف و جلوگیری از قاچاق است، گفت: همچنین ساماندهی سازوکارهای موجود برای مدیریت ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای ضروری است. 

با توجه به گزارش‌های ارائه‌شده در نشست امروز از سوی مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت نفت، وزارت اطلاعات، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی، در مدت سپری شده از ابلاغ و آغاز اجرای این دستورعمل، با وجود آنکه تمهیدات اجرایی بخشی از تکالیف آن همچنان در دست اقدام است، کشفیات فیزیکی سوخت قاچاق ۷۶۴ میلیون لیتر افزایش یافته که این رقم نه‌تنها روند رشد ۴ درصدی مصرف سالانه را متوقف کرده، بلکه سبب کاهش ۴ درصدی مجموع مصرف نیز شده و مصرف کشور را به سطح سال ۱۴۰۲ رسانده است. این دستاورد همچنین سبب شده که در سال ۱۴۰۴ نیاز کشور به واردات گازوئیل به صفر برسد.


تلگرام

برچسب‌ها


نظرات کاربران


نظر شما

  • نام و نام خانوادگی
  • ایمیل
  • کد امنیتی
  • Captcha
  • نظر

  • عبارات توهین آمیز و شخصی منتشر نخواهد شد.

 

© 2019 - All rights reserved